Rapport från årsmötet 7 mars

Efter nyval består styrelsen 2016 av Lena Nilsson Schönnesson (ordförande), Karin Lindeqvist (sekreterare), Anders Hansson (kassör), Jenny Björklund, Janne Bromseth, Ulla Manns och Göran Söderström. Redaktörerna Jenny Björklund och Ulrika Dahl har ett år kvar av sin mandatperiod.

På mötet presenterades även föreningens verksamhet och ekonomi under det gångna året. Sedan LN:s övergång till open access 2012 har antalet onlineläsare stadigt ökat, men 2015 var det första år sedan dess som föreningen även kunde notera något stigande lösnummerförsäljning och medlemsantal. Under 2016 kommer föreningen att aktivt bredda och förbättra LN:s elektroniska synlighet, bl a via indexering i databaser och bibliometriska nyckeltal.

Medlemmar kan beställa fullständigt protokoll, verksamhets- och ekonomisk berättelse genom ett e-brev till info@lambdanordica.se.

Det här inlägget postades i Alla nyheter. Bokmärk permalänken.